Laxpaj med kall ört- och romsås

laxpajDet har varit ett enormt drag efter receptet på laxpajen, nåja Linda har frågat i alla fall, och eftersom den var väldigt god kan jag varmt rekommendera den. Nu är det ju inte den galne påskbadaren som hittat på receptet utan han har i vanlig ordning stulit det som han gör med alla andra recept. I detta fallet från Smålandsposten den 20/3 och när nu källan är angiven tror jag det är OK att ge er en kopia på receptet.

Öl och immig nubbe därtill. Smaklig måltid!

2 Kommentarer

  1. Oooo detta tackar vi för 🙂

  2. Annika

    Kan varmt rekommendera denna utsökta paj! (Jag var kocken, den kvällen) Mycket enkel att “slänga” ihop. Dock är Romsåsen ett måste, för att sätta pricken över i:et!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *