Efter det omtalade badet och bastun blev det en kul gemensam kökstjänst och när alla deltagarna hade dragit sitt lilla strå till stacken såg bordet som väntade på de hungriga vargarna ut som ovan och föreställer en liten påskbuffé.
En hyfsat kort beskrivning av innehållet blir att i vänsterkant skymtar krustader med skaldjur följt av lök- och senapssill. Bakom glaset står lite gravad lax och väntar och sen kommer smaskig nubberöra på mandelpotatis. I mitten tronar en laxpaj tillsammans med en kall ört- och romsås och några ägghalvor med räkor och romröra. Till slut kommer rostad mandelpotatis och några riktigt heta kycklingspett som hade marinerats med röd habanero, vitlök, honung och soja. Hot!!!
Anrättningen ackompanjerades förstås av vin, öl och nubbe, what else? En korrekt påskafton!
Kan intyga att det smakade helt fantastisk! Sedan verkar det som om Björn glömt att hela härligheten skjöldes ner med öl och Jubileum, som brukligt vid Strandhuset! Tack för en trevlig kväll!
Borde vara olagligt att lägga upp sÃ¥nt pÃ¥ internet när vissa fÃ¥r “näring” intravenöst!
Ser verkligen helt fantastiskt gott ut! 🙂 Den där laxpajen kanske man kan få receptet på?
Klart du skall få receptet. Kollegan Björn, den stackaren, får vända bort blicken.