Glad Påsk!

paskaggPåsken innebär ju att fixa till lite påskgodis till de minsta och här ser ni kära hustrun posera med hela samlingen. Antalet ägg påminner samtidigt om att det runnit lite vatten under broarna sedan man själv fick ta emot dylika ting.

Det har väl inte undgått någon att det förbereds ett påskdopp vid strandkanten men utgången av det spektaklet är just nu lite ovisst på grund av vädergudarna men alla krafter jobbar för ett lyckat avslut. Pressen är stor då jag lyckats lura med både dotter och son på denna tokighet. Följ den spännande utvecklingen direkt på bloggen, här presenteras alla väsentliga nyheter först.

Oavsett doppet blir det ett coolt påskfirande i Tävelsås med dotter och hennes käresta Dan på besök och nog skall det slinka ner både det ena och det andra innanför västen. Hustrun och den galne påskbadaren ber härmed att få önska er alla en Glad Påsk!

2 Kommentarer

  1. Annika

    Glad Påsk på er också… mycket jobb med alla barnbarn 🙂

  2. motionären

    Glad Påsk på Er också.
    Tomme och Nettan
    (Det är även en styrka att kunna ändra sig och säga nej)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *