Snaran dras åt…

vder1vder2Inte ens en optimist som jag kan räkna med något bra vårväder i påsk.

Jag måste kanske börja skissa på några reservalternativ som t.ex. att bada med kläderna på (mycket kläder). Hustrun uttryckte häromdagen en viss oro över att jag inte skulle komma levande ur sjön och jag blev nästan rörd över omtanken. Det visade sig dock så småningom att oron bottnade i att hon ännu inte lärt sig hantera åkgräsklipparen fullt ut 🙁

4 Kommentarer

 1. motionären

  du hinner lära min kära syster att hantera kameran iaf så att badet blir förevigat
  kan tänka mig att du blir som han däruppe, gåendes eller kanske mer rätt springandes PÅ vattnet, utan att någon is finns
  vi önskar dig en behaglig påsk, utan ironi
  Tomme och Nettan

 2. Man tackar för hälsningen. Hoppas det finns ett liv efter påsk så jag får tillfälle berätta om det njutningsfulla doppet. Glad Påsk på er!

 3. Dottern

  Vill inte, vill inte, vill inte! Att man ALDRIG kan hålla tyst 🙂

 4. “…men jag är en Bengtsson. I´m all in!!” Moohhaaahhaaa… 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *