Rasse fyller 7 år!

rasse7Nu har det gått ett år sedan vi firade Kerstins barnbarn Rasmus och eftersom det gällde sex år den gången är det nu dags för sjuan. Motorcykel gäller fortfarande men framför allt är det hockey som drar och det går inte att prata illa om Växjö Lakers som är favoritlaget.

Den lilla crosscykeln han skumpat omkring med på åkrarna några år börjar bli i minsta laget så det kanske är bäst för föräldrarna att ställa in sig på en ersättningshoj modell större. Det var billigare att vara förälder förr…

Idag är det kalas i Rydet och jag skulle bli förvånad om det inte i vanlig ordning vankas något smaskigt. Fast det kanske är bäst att dubbelkolla, risken är ju att Rasmus är i ishallen och tränar med grabbarna i Lakers eller ute och snickrar med farsan. Men grattisropen från Tävelsås ekar över nejden hela dagen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *