Nedräkningen fortsätter

dopp2006Det verkar bli trångt i Tävelsåssjön i påsk. I denna stund har både son och dotter, mot bättre vetande skulle jag tro, lovat följa i mina svallvågor och jag tror nog vi skall kunna putta i den blivande svärsonen också. Bilden är från 2006 och det är inte ett glädjetjut som ekar över nejden utan en högljudd bön om att ta mig därifrån. Men i år är nog sjön lite varmare, minst 5 plus gissar jag 🙂

6 Kommentarer

  1. Dan

    Jag tar med egna öl…

  2. What!!! Och jag som byggt en läktare och sålt biljetter…

  3. Dan

    Då tar jag med fler öl, som jag kan sälja dyrt på läktaren 🙂

  4. Futtigt! Och jag som hade räknat med dig i huvudrollen i detta familjedrama (h)

  5. Med lite tur kommer stranden vara “pudervit” i år :-p

  6. F-n, detta ser inte bra ut…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *