Vårdoppet närmar sig med rasande fart

dopp2007_copy1

En titt i kalendern visar att påskafton är katastrofalt tidig i år. Redan den 22 mars infaller i år den dagen som traditionellt innebär årets första dopp, en tradition som började så bra påskafton år 2000 då tempen låg och pendlade kring 20-strecket och denna idiotiska tradition lite kaxigt infördes. Inte anade jag väl då att det kunde innebära dopp i 4-gradigt vatten. Nåja, det är bara att bita ihop, sätta på bastun och hälla upp en virre så skall det f-n i mig funka även denna tidiga afton.

Bilden är från den 7 april i fjol och visar en helt galen man på väg mot en hägrande bastu med bortdomnade ben. I år skall jag även få sällskap av sonen och när jag nu annonserat det till världen på detta vis kan han inte backa ur. Inte omöjligt att han får bära mig den sista biten.

4 Kommentarer

 1. Dottern

  Vi FUNDERAR om vi ska hänga på det här idiotiska påhitt!! Dan velar.. (tror bastun blir fullt nog för honom), men jag är en Bengtsson. I´m all in!!

  Det som är avgörande är om det nalkas god mat på kvällen…..

 2. Härligt! Sluta fundera och kom hit så rundar vi av den händelsen med lite god mat på kvällen. Isen är borta så några plusgrader är det nog i böljan den blå just nu.

  Och bastu med dopp skall han nog reda ut stora karln 😉

 3. Brodern

  Sitta i Hässleholm och snacka… I’m all in! Det så kallade avgörandet har således bekräftats, så vi ses på påskafton Syrran… eller?

 4. Jag får nog plocka fram vidvinkeln om alla ska rymmas på badbilden. Härligt (h)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *