Närbild på en friidrottare

stafett1stafett2Året är 1983 och arbetsplatsen hette Telub i Växjö. Den livaktiga idrottsföreningen fixade varje år en cool 10-mannastafett där varje avdelning med lite krut i ställde upp med ett lag. Själv deltog jag ett år, mot min vilja om jag kommer ihåg rätt, och beviset på mitt deltagande ser ni här. Det ni inte ser att jag tog mig fram i mycket maklig takt när inga kameror var i närheten. Tror lagkamraterna starkt övervägde att skicka ut en efterlysning, näste man i gänget behövde ju stafettpinnen.

Den efterföljande idrottsfesten samlade stora skaror och festkommitén såg till att den blev korrekt precis som vid alla andra tillfälle det festades på den tiden. Och det var ofta…

1 Kommentar.

  1. Ja se där, det hade jag aldrig trott utan bildbevis hehe

    Vet du att liknande grej hände mig en orientering i skolan, jag och min kompis Ulrika var så sena att det hann mörkna och gymnastikläraren fick skrämselhicka när vi var som uppslukade av skogen – timme efter timme 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *