En nostalgisk milstolpe

rollsdaimlerNostalgiprojektet har uppnått en viktig milstolpe! Samtliga diabilder är nu scannade, det blev totalt 1481 st, och dom två sista bilderna ser ni här. Bilden till vänster är en Rolls-Royce Phantom från 1925 och den andra fina skapelsen är en Daimler T.L.30 Bottle från 1921. Någon lustigkurre kanske tror att det är några ekipage som jag tuffat omkring i men tyvärr är det inte så. I själva verket står dom på ett motormuseum i Beaulieu i södra England, eller rättare sagt gjorde det 1979 när jag var i Bournemouth ett par veckor för en intensivkurs i engelska.

Nu återstår bara ett och annat negativ sedan skall scannern få sig en välförtjänt vila.

2 Kommentarer

  1. Nästan 1500 bilder, vilket jobb! Inte bara scannern som gjort sig förtjänt av en vila 😉

  2. Men när man har kul går allting lätt. Och så blir det naturliga pilsnerpauser 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *