Tävelsås Net har rullat igång

Projektet som skall ge ett fibernät i Tävelsås med omnejd, närmare bestämt från Stenslanda i söder till Rinkaby i norr, har rullat igång. Förhoppningsvis skall vi någon gång under året ha en höghastighetsförbindelse på plats om intresset är tillräckligt stort. Just nu är tre grupper igång och trots ihärdiga försök lyckades jag inte hålla mig undan utan ingår i Administrationsgruppen som i kväll haft sitt första möte. De övriga grupperna som tuggar på för fullt är Projektgruppen och Entreprenadgruppen. Med tiden kommer betydligt fler bli inblandade i detta framtidsprojekt.

En av Administrationsgruppens uppgifter är att få ut information till stugorna och som ett led i det arbetet sätter vi nu fart på en informationssite där man kommer kunna hitta allt av intresse och få svar på sina frågor. Siten heter naturligtvis tavelsas.net och ett embryo hittar ni HÄR.

Ett stormöte kommer att hållas den 18 mars och där hoppas vi kunna fånga in de som ännu inte är frälsta. Dom kan inte vara många.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *