Minnenas arkiv

london79Här har vi ytterligare en bild som direkt borde förpassas till det runda arkivet fast då går ju en viktig länk i historien förlorad. Året är 1979 och jag hade en ganska lång sejour i England å jobbets vägnar. På bilden är jag förberedd för en helkväll med grabbarna uti Londons hektiska nöjesliv. Långhårig, buske under näsan och hela bringan otäckt. Ja jisses, någon självkritik existerade tydligen inte på den tiden och att alla andra såg likadana ut gör inte saken bättre. Bara guldkedjan som saknas.

Drar mig till minnes en gång när familjen hämtade upp mig på flygplatsen. Barnen ryggade tillbaka och undrade vem jag var. Det kan mycket väl ha varit efter denna trippen. Högst troligt faktiskt.

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Sa till Dan, att det här kortet är nog tagit efter en tripp du var i England! Ville dra mig till minnes (precis som du skrev) att jag inte ville ha någon puss av “mannen med mustasch” Det är INTE min fader 🙂

    Får säga att du är mycket stiligare nu…

  2. Ett rent mirakel att ni inte fick men för livet. Jag drar mig till minnes en period i mina senare tonår när det gällde att ha myggjagare och röda strumpor för att ligga på topp. Hugaligen… 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *