Ocn nu blir det reklam…

reklamWebbsiten har nu begåvats med en helt egen shoppingavdelning, ligger i tiden tycker jag. Nu undrar ni förstås om jag fått storhetsvansinne men det hela är bara ett kul experiment. Skall bli intressant kolla upp om det kan generera några intäkter, om inte så fortsätter jorden snurra ändå.

Det finns faktiskt en liten röd tråd i projektet så tillvida att jag bara puffar för sådant som jag själv använder och kan rekommendera. Om nu det är värt något förstås vilket är tveksamt. Den som är allergisk mot reklam undviker helt enkelt att titta in, ni övriga klickar och handlar för glatta livet. Jo, lite storhetsvansinne har jag nog i alla fall…

3 Kommentarer

  1. Mackan

    Strandhuset, nya yahoo?

  2. Jag vet, svindlande tanke va? Nåja, innan du skrattar ihjäl dig kan jag berätta att det flutit in 180 bagis!!! Man kanske kan dra sig tillbaka :’-D

  3. Mackan

    Cool!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *