Ensam hemma

biffDenna helgen har hustrun övergett mig och gett sig ut på uppdrag med sin lilla syster, ni vet hon den kulturella som kallas Bittan och som jag har ett litet gott öga till eftersom hon är så trevlig. Alltså dansar råttan på bordet och lördagsmenyn blev förstås ganska given vilket den trogne läsaren vet innebär biffstek med lök! Denna gången på en rejäl bit välhängd entrecote översvämmad med massor av stekt lök och till det stekt tärnad potatis. Visst ser det smarrigt ut? Anrättningen ackompanjerades av riktigt kall öl och några immiga Jubileums. Halleluja!

Lite dåligt samvete har jag men när det väl släppt taget blir det kaffe och en Lagavulin 😉

2 Kommentarer

  1. Du, det ser mycket smarrigt ut! En förträfflig meny, men vad är det du dricker? Snaps, öl och whiskey… Hrm det lockar inte mig, jag föredrar vin och sherry, jag 😉 Förresten testade ett nytt vin i fredags men det smakade inte som det skulle. Den flaskan ska Bolaget få tillbaka. 160 spänn och smakar jäst. No thanks!

  2. När man är ensam hemma väljer man drycker som river till lite, inte något pjåsk inte! Taskigt med vinet, ge dom en skrapa. Fast sånt händer aldrig med Jubileums 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *