Ett litet varuprov

lump9m

Får man bjuda på ett litet varuprov från nostalgiprojektet. Jag rör mig i trakterna av 1967-69 (alltså 40 år sedan!!!) och som exempel från vintern 67-68 ser ni här flygsoldaten ömt klappande en vakthund någonstans i Sverige. Tycker ni jag ser lite avvaktande ut är det helt korrekt uppfattat. Dom vovvarna käkade små flygsoldater till frukost hur lätt som helst.

Det andra exemplet visar en stolt fader 1969 bärande den förstfödde som lystrar till namnet Peter. 9 månader respektive 22 år gamla är vi, och vem som är vem får ni räkna ut själv. Det lilla gossebarnet har nu själv familj och tre barn som alla är äldre än minstingen på bilden.

Det här är hur kul som helst. Stay tuned.

7 Kommentarer

 1. Dottern

  Wow, vad fint kort på dig och den förstfödde!! Stilig som attan… Du är dock lika stilig idag, dock ett par kilo.. goare kinder 😉

 2. Du är en sann dotter. Det skall nog inte dröja så länge innan rullarna från -74 kommer fram och där lär det finnas en välfotograferad skönhet.

 3. Gu’ vad kul, det är ju så roligt med gamla kort! Kolla på dig Bengtsson… Du ser ju ut som en karaktär hämtad ur Helgonet 😉 (kanske ska förtydliga det, det var en komplimang hehe) Fin färgpalett i bilderna också.

 4. Jag tar det som en komplimang. Kul att du nämnde Helgonet, det var ju en favoritserie på 60-talet. Simon Templars vita P1800 var vad varje normal yngling suktade efter.

 5. Det belåtna leendet har iallafall hängt med genom åren, konstaterar vi!

 6. Lill Sotarn

  Jahaja…nu har jag med hittat till sidan.
  Riktigt fin fina bilder..plocka fram dom kläderna igen,mode alà -08.

  Hoppas ni har en trevlig semester å hälsa faster min så gott.

  “Lill Sotarn”

 7. Har Lill-Sotarn hittat hit, det var inte dåligt. Visst är kläderna coola 🙂
  Din faster mår förträffligt och hälsar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *