Mamma Mia!

mammamiaauditoriumNu skall jag äntligen få iväg kära hustrun till London. Hon har ju så länge kämpat emot men när en jämn, väldigt jämn, födelsedag nu närmar sig så är hon helt plötsligt mottaglig för att fly fältet. Det blir således en långhelg i den stooora staden med en härlig musikal som paradnummer. Mamma Mia!Prince of Wales Theatre ser vi ju båda fram emot och att lyssna på drygt 20 låtar av ABBA i den nästan tre timmar långa föreställningen känns inte som något större offer. Och jag har inte tänkt att det skall gå någon nöd på oss när det kommer till mat, dryck och boende heller. Som om inte detta skulle räcka så blir det till att ta direkttåget mellan Växjö och Kastrup, jag skulle inte bli ett dugg förvånad om den här tågtokiga damen anser det vara den här resans absoluta höjdpunkt 😉

I vilket fall som helst, härmed är ni meddelade att det inte är någon idé att banka på dörren när högtidsdagen infinner sig för det lilla livet. Vem vet, kanske hon just då kollar in Queen Bettan.

3 Kommentarer

  1. motionären

    det lilla livet kommer väl hem igen, å då kanske det bankar ännu högre på dörren

  2. Då ropar hon nog ‘Mamma Mia, vem kan det vara?’ Grattis på namnsdagen förresten.

  3. motionären

    och som vanligt blir det lillebror som får skulden,……..om något händer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *