Klick!

fz50Nu har jag köpt min sista kamera. Efter allt velande hit och dit blev det till slut en Panasonic FZ50 och den täcker mer än väl mitt behov av fotografisk kapacitet. Jag har släpat på tillräckligt med utrustning i mina dar och med en Leicazoom på 35 – 420 mm, plus en massa annat godis som jag inte orkar räkna upp, är det framtida behovet täckt. Nu är det bara att koncentrera sig på klickandet och ev. bildbehandling men dom verktygen finns redan i lådan. Min favorit heter just nu ACDSee Pro 2, inte i klass med Photoshop men tillräckligt för en gammal man.

Jag har försökt övertyga hustrun om att ge mig guldklimpen i julklapp men det kände hon inte för. Kanske hon lurar på att ge mig något annat fint i stället…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *