En kul kväll i gardzonen

bosscurlSå här ser en nybörjarcurlare (heter det så?) ut i juletider. Bossen Henrik, som även är pappa till curlingbilden, hade ordnat med curling för hela avdelningen hos Växjö Curling Club. Det är väl ingen lögn om man säger att vi såg ut som ett gäng bambis på hal is under den första kvarten, i alla fall lilla jag som ibland glömde bort vilket ben man skulle glida med och vilket man sköt ifrån med. Komiska situationer saknades inte men så småningom fick vi viss ordning på benen och en spännande lagtävling kunde genomföras under muntra former. Vem som vann? Har jag glömt och jag tror inte någon tyckte det var det viktigaste den här kvällen. Visste ni att kloten väger 20 kilo?

2 Kommentarer

  1. Det var en kul kväll! Fast jag måste säga att det är ingen sport för mig; långsamt tempo och ovanpå det kallt så in i… Fast om jag sopat lite mer hängivet kanske jag hade fått upp värmen…? 😉

  2. Allt hänger på kvasten – och dubbla strumpor och tröjor förstås (santa)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *