Luciafirande till häst

ellaperellavinkdressyrproffs

Hade äran att bevista ett luciafirande på ridskolan i eftermiddags. Det var Ella, ett av hustruns hästtokiga barnbarn, som deltog i luciafirandet hos Växjö Ridklubb. Det var stämningsfullt och avslutningen med Lucia på häst var häftigt. Fast då var det så mörkt och stämningsfullt i lokalen att det inte gick att se motivet i sökaren. Ingen bild alltså. I stället får ni se några bilder på en lycklig Ella och även en bild på ett dressyrproffs som har skuttat omkring några år längre än Ella.

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Åh, så många flashbacks jag fick! Man har ju deltagit i ett ANTAL sådana luciatåg genom åren! Tror dock ej att fader deltagit vid något av mina 😉 Kan se hur glad Ella är på kortet!! Kul grej, det där .. om några år är det hon som far runt med frack och hatt!

  2. Jag fick aldrig reda på när dom var (tror jag). Men jag har skjutsat dig och en gigantisk häst till dressyrtävling, så det så. Finns några bilder till här:
    http://www.bjornofsweden.com/public/ella/album/

    Men skall du vara med i luciatåget någon mer gång så säg till 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *