Nu är det jul, här på vårt jobb…

jobbjul1jobbjul2Så här i juletider brukat det utlysas en jylpyntstävling på jobbet där jag milt sagt inte brukar visa framfötterna. Men i år blev det lite annorlunda. En fiskdamm av yppersta kaliber som är öppen hela dagen och naturligtvis med finfina fångster och till den löjligt låga summan av 5 pengar. Det har varit rejält trångt i korridoren skall ni veta! Oslagbart! Kom och fiska, kom och fiska!

Men om nu sanningen skall fram, och det skall den ju, så slog detta ned som en bomb när jag väl dök upp på jobbet denna dag. De två tjusiga damerna ni ser på bild (det är jag i mitten) är hjärnorna bakom fiskdammen. Ryktet förtäljer att dom varit på plats i ottan för att pynta och spruta och gud vete vad. Vilka brudar, vilken överraskning! Tack Charlotte och Nina, ni är bäst!

4 Kommentarer

  1. Dottern

    Fiskedamm på ditt rum… kul idé!! Fin du var i tomteluvan! Tar du med dig dräkt och skägg den 22:e he, he, he… eller ho, ho, ho!!

  2. Ja, här går man inte säker. Och så Linda som tycker jag är bildskön, du förstår att det är lite Wild West på bygget 🙂

  3. hehehe Björn, med tanke på att det slog ned som en bomb så tog du det verkligen med fattning! Och du, bildskön som alltid…! 😉

  4. Mackan

    Haha fasen vad häftigt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *