Coolpixen möter Doris

dorisDen lilla nya Coolpixen måste naturligtvis testas i alla möjliga och omöjliga små situationer. Ett bra tillfälle dök upp när huskatten kom och nyfiket undrade vad som stod på och för sent upptäckte att hon var motivet. Det lilla djuret, som enligt hustrun är en halvperser, lystrar väldigt väl när det ropas Doris och det namnet har kära hustrun bestämt själv. Enligt samma kvinna bör det alltid finnas ett S i ett kattnamn och vem är jag att säga emot detta. I vilket fall som helst är det en trevlig katt med en päls som nog skulle räcka till ett rejält täcke.

Kameran då? En trevlig liten manick som tar bra bilder. Den kommer nog mest att användas i autoläge och hittills har det funkat bra. Finns också möjligheter att manuellt skruva lite på dom viktigaste funktionerna. Har matat den med ett 1GB minneskort vilket ger närmare 300 bilder i högsta upplösning vilket är ganska väl tajmat med hur länge dom två AA-batterierna av NiHM typ kommer att räcka. Räkna med att betala 1700 pengar för den och det är väl ungefär lagom för en liten extrakamera. Ett bra köp och visst har storleken betydelse, allt annat är ljug.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *