Det börjar lukta jul…

advent4Nu fejas det för fulla muggar i Strandhuset inför stundande helger. Som bekant lämnar min kära hustru, det lilla livet, inget åt slumpen men när det kommer till de verkligt svåra momenten krävs det en mans närvaro. Det gäller då t.ex. överkanten på tavlor som hamnat fyra meter upp, glasskivor i trappan som sitter ännu lite närmare vår skapare men framför allt att ansvara för förtäringen.

I dessa tider innebär det ofta glögg och många sorter har vi provat under årens lopp. Dock har vi alltid återvänt till Blossa Starkvinsglögg som måste betraktas som husets glögg. När jag inte är solo för då blir det Blossa Cognacsversion. Tillbehören består vanligen av russin, skållad mandel och pepparkakor med ädelost. Inte helt fel med jul 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *