Det sa bara klick!

coolpixblackSå var problemet med den saknade rese- och fickkameran löst. Jag har ibland muttrat lite om bilder som aldrig blir tagna eftersom det är för bökigt att släpa med sig den lite mer avancerade apparaten. Den fiffiga lösningen heter Nikon Coolpix L15, ganska nyligen släppt och med bra prestanda för det den är avsedd för. 8 megapixlar, 3x zoom, bildstabilisering, en 2.8″ skärm och tar mindre plats än ett paket ciggisar. Och så är det ju en Nikon förstås.

Jag tror hustrun kommer att gilla den här lilla mojängen även om hon i skrivande stund verkar lite tveksam.

3 Kommentarer

  1. Dottern

    Jaha, då var snart den tekniska “biten” komplett! Nu kan du knappast sakna någonting 🙂 Hoppas att den tar lika bra bilder som min lilla kamera..

  2. Tror jag lägger det tekniska åt sidan över vintern och satsar på nostalgi. Dags börja välja och vraka bland tusentals dia och negativ och scanna in pärlorna. Skall bli kul, har nästan glömt vad som döljer sig i den skatten (blush)

  3. Dottern

    Pratade med Maria Zandelin igår, via msn, och hon sände mig gamla foton – dia från förr. Även nyligen tagna kort på både Eva och Bertil.. ska se om jag finner adressen, dit korten låg! Kan knappt vänta till ditt lilla projekt är färdigt…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *