Lite bra shopping

dvd3142När ännu ett megavaruhus, i detta fallet Media Markt, etablerar sig i Växjö måste något förstås inhandlas. Det råkade bli en Philips DVD-spelare till gästrummet för 299 bagis, sådana lockelser har jag aldrig kunnat motstå. Så nu kan hela gänget barnbarn kolla in Emil, Lotta på Bråkmakargatan och ankan Pytte i lugn och ro . Det råkade också slinka ner en liten köksradio i korgen för 199 pengar och då kan den även tuffa på batteri om det skulle behövas. Great day!

Nu när alla giganterna på denna marknaden är på plats i Växjö kan spelet börja. Inte kan det väl finnas plats för alla spelarna i den här regionen? Eller gör det verkligen det? Utbudet hos Media Markt lär inte de övriga kunna matcha på långa vägar, återstår då att kriga med priser. Och jag är ju lättlockad så mitt sista öre har nog inte spenderats än hos dom här olika lirarna.

Gratis korv serverades på premiärdagen, satt fint, så nykomlingen leder på poäng.

8 Kommentarer

  1. Jaha så Media Markt är värt ett besök då säger du..? 🙂 Jag har inte vågat mig bort dit än men det börjar ju lacka mot jul…

  2. Ett himmelrike om man nu gillar lite prylar. Det är stort, och jag menar STORT, och du kan nog klämma på i stort sett allt som säljs. Väl värt ett besök om du frågar mig. Gillar du inte Boys Toys kan du ju alltid köpa en tvättmaskin :’-D

  3. Aaah de har sånt också?! Verkar vara ett ställe för både kvinnor och män ju… 😉

  4. Ja för f-n, tyckte jag såg ett strykjärn också %-) (Skojar bara, jag lovar!!!)

  5. Dottern

    Du är inte rädd om livet du… akta så inte frugan läser dina “roliga” inlägg 🙂 Det verkade ju vara extrembilligt!! Vi kanske får ta en titt när vi kommer till de Småländska skogarna…

  6. Jag litar på att ni är sjyssta och inte skvallrar *darrar* (blush)

  7. Kvinnor har två stora intressen i livet. Det ena är hushållsapparater som du så klarsynt uppfattat 😉 och det andra är.. nej, Björn det är inte män. Det är skvaller! Man skulle kunna säga att du ligger lite risigt till nu mohahaha (du undrar säkert vad som kommer på 3’e plats nu. Jag ska göra ovissheten kort för dig: skor. Likaså på 4’e, och på 5’e… hehe)

  8. Så var man en illusion fattigare, jag som trodde män toppade listan. Efter skorna alltså, det var det värsta!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *