Historien upprepar sig

bt02Så här såg det ut på nyårsafton 2002 och det är ganska stora likheter med hur det ser ut just nu. Visserligen något mindre snö denna gången men skutan ligger lika fast förankrad i isen. Man må hoppas att väderfolket har rätt när dom nu utlovar mildluft, då blir det till att spänna på sig sjöstället snabbt som f-n och få upp skeppet på land. Det klarade sig trots allt bra 2002 men det var då det.

Uppdatering söndag:
Med sonens hjälp befriades båten idag från isens grepp och ligger nu på torra land. Skönt!

3 Kommentarer

  1. Mackan

    Låt den ligga i, det töar väl till våren 🙂

  2. Ja jävlar! Båten! Happ. Får bli ikväll…

  3. Var lite nervigt våren 2003, skulle den lägga sig tillrätta stilla och lugnt på botten eller hade den överlevt? Fixade sig den gången men jag törs inte utmana naturen en gång till. Man måste välja sina strider.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *