Det luktar lite häst i huset idag…

ryttarenNär fan blir gammal blir han religiös sägs det ju men vad jag skall kalla detta vet jag inte än. Hustrun, det lilla livet, har på gamla dar blivit hästtokig och det ni ser härintill är kanske det första lilla steget till en lång och dyrbar ryttarhobby. Men visst ser hon cool ut.

Det ligger till så att Annie är medryttare till en häst som heter Vickan och denna härliga höstdag hade hustrun bestämt sig för att äntra hästen och ta sig en liten tur. Efter diverse bestyr (får ej visas på bild) kom hon så till slut upp på Vickan och under Annies trygga ledning leddes hon runt i hagen några varv. Måste nog säga att jag blev lite imponerad, kanske inte av sättet att ta sig upp på djuret men däremot av att hon vågade sätta sig däruppe halvvägs till himlen.

Någon tyckte att även jag borde hoppa upp på detta ekipage men där drogs gränsen. Någon måtta får det vara på tokigheterna. Det räcker så gott med att vara åskådare och komma med käcka kommentarer, jag tror det är då jag bäst kommer till min rätt.

Det är en stolt kvinna som kommer att serveras biffstek med lök i  kväll.

6 Kommentarer

 1. Bittan

  Tur att även jag är halvvägs till himlen – beror kanske mer på vin till middagen än ridandes (åtminstone än så länge!) – annars hade jag trott att fan var lös. Är dock mycket impad av kära syster t.o.m lite stolt! Släng dig i brunnen, Bengtsson – nu kommer tjejerna – på slutet! Har också funderingar på att äntra hästryggen – istället för el. som komplement till annat i vardagen?? Ha det, träningsvärken kommer! Kram Bittan

 2. Tror hon gillade dina ord, hur som helst så ser det lilla livet väldigt belåten ut. Fast det kan ju bero på Baileys i vanlig ordning 🙂

 3. motionären

  nu när min syster vågat sig upp på hästryggen (som jag aldrig trodde skulle hända, förlåt syster), kanske hon även vågar gränsla sitsen på min 1100:a för en tur, när värmen och solen kommer

 4. Hästtoken

  Heja Kerstin.. Du är så otroligt modig! Det ska mycket till för att man bara kommer upp på dem där 🙂 En annan brukar låna muren, när man skall upp på hästen. Men så är pållen också 1.68 i mankhöjd hi…

 5. Tina

  Hörde av farbror att du hade tagit dig upp på en hästrygg!! Va tvungen att själv kolla så att det verkligen va sant. Hade jag aldrig trott. Hade velat se hur du tog dig upp, förstår om Björne fick sig många goda skratt. Hoppas inte du fick för mycket träningsverk!
  Hejar på dig faster!
  Kram från Tina

 6. Hej Tina. Kära hustrun, det lilla livet, tackar för all uppmuntran. Hon blev dock en aning nyfiken (surprise, surprise) på hur du fått reda på det 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *