Morgonsol i Tävelsås

morgonsol

En tidig onsdagmorgon vid strandkanten och plötsligt dyker detta scenario upp, strax efter att dimman precis lättat. En kvart senare är det helt borta men det var fint så länge det varade.

6 Kommentarer

  1. Pagels

    underbart vackert! Jag kan förstå att du inte lämnar det här för att åka till jobbet vid 7-tiden 😉

  2. Måste vara naturens skådespel som bär skulden till min sedvanliga sena ankomst. Jag går ju upp strax efter sex, hämtar tidningen och kommer sen inte iväg förrän efter halv nio. Eller kan min tröghet bero på att Smålandsposten är så läsvärd? Nja, jag skyller nog på lantluften.

  3. Vilken härlig morgon, du är en riktig lyckos som kan beskåda detta medans du äter frukost. Jag älskar hösten och blir lyrisk över lövens färger, med lite sol som toppar på det också så blir det ju helt magiskt.

  4. Som sagt, lite jobbigt att komma i tid till jobbet. Men det är smällar man får ta.

  5. Elaka dottern

    Jag skulle nog vilja skylla på att du aldrig kommer upp på morgonen…. för att du aldrig kommer i säng på kvällen 🙂 Full förståelse för att jobbet får vänta, jag älskar också strandhuset!

  6. Hmmm… tänkte inte på det l-)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *