Vildsvinen plöjer fram

vildsvinBittan, hustruns kära syster, har haft påhälsning av några styvnosade djur som kallas vildsvin. Som ni ser är det helt sanslöst vad dessa svin kan ställa till och man får be till högre makter att dom håller sig långt ifrån våra ägor. Tycker synd om dig Bittan, hur skall du få ordning på den gräsmattan? Och nu lär vilddjuren även innehålla trikiner så man vågar väl inte äta upp dom längre. Det finns annars ganska häftiga recept.

Vi har just nu lite egna bekymmer med en del vatten i källaren men när jag ser hur vildsvinen dragit fram tar jag hellre vattenproblemet. Känns på något sätt lite lättare att hantera.

6 Kommentarer

  1. Usch! Jag visste inte vildsvin kunde ställa till så mycket problem! Håller med dig…vattenproblem kan man nog fixa once and for all medans vildsvin kan ju komma tillbaka när de känner för det.

  2. Herregud, vad det ser ut..! Usch ja det är inga jättetrevliga djur, hoppas inte det finns sånna i Ekesås :-I

  3. Läbbiga varelser di där svinen och dom blir bara fler och fler. Kommer dom hem till oss dränker jag dom i den j-vla dräneringsbrunnen.

  4. Pagels

    ‘Vildsvin är allätare, men det mesta av födan (omkring 90%) utgörs av vegetabilier.’
    ..jo tack…jag skulle säga att 90% av födan utgörs av kantareller, bilden ovan stämmer rätt bra med hur mina svampställen ser ut numera 🙁 Det börjar bli dags att ta den där jaktlicensen.

  5. Säg till dem att det finns mat utlagt till dem i Skäggalösa. Berätta inte för dem att maten kan bli deras sista måltid…!

  6. Hoppas svinen fattar vägbeskrivningen från Braås till Skäggalösa. Men det är värt ett försök, med den nosen räcker det nog att rikta in dom i rätt väderstreck.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *