Lite teknik igen

Det gäller ju att tillfredsställa alla läsare så här kommer en dos mumbo jumbo igen. Jag har idag bytt webbhotell och hela härligheten bor nu hos Surftown i vårt kära grannland. För halva den gamla kostnaden erbjuder Surftown ett paket med 10 gånger högre kapacitet än vad den gamla leverantören mäktade med, sånt måste ju bara provas. Allt bra så här långt, får hoppas att tillgängligheten håller samma klass. Intresserad av årets test av webbhotell? Läs då här.

Man drar sig in i det längsta eftersom det innebär flytt av domäner och inte minst flytt av denna omåttligt populära website med tillhörande blogg. Och som lök på laxen skall DNS pekas om (kommer du ihåg Bittan, nätets telefonkatalog) vilket brukar ha en förmåga att dra ut på tiden innan det slår igenom överallt. Men denna gång gick det utan problem, så här långt i alla fall.

Nu lär ju inte ni kära läsare märka så mycket utan det hela kittlar väl mest undertecknad som just nu känner sig ganska nöjd. En pilsner är verkligen på sin plats. Häpp!

3 Kommentarer

  1. Mackan

    Hmm det verkar ju tom vara bättre än one.com, jag kanske också borde se över leverantör 😉

  2. Hittills är jag helnöjd. 100% tillgänglighet, 20Gb lagring, 10 domäner, obegränsat med databaser samt fri statistik och extra ftp-konton. Loopia var inte ens i närheten men priset var ändå mer än det dubbla. Surftown kan rekommenderas.

  3. Finns ett nytt inlägg till höger med en länk som ger dig 15% om du är intresserad av att byta. För din info så är jag fortfarande lika nöjd.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *