Grattis Annie!

annieNästa barn på tur att fylla år är Annie, kära hustruns äldsta barnbarn som fyller 12 år idag. Självfallet sjunger vi och hurrar så det hörs från strandkanten till Växjö.

Nu är det ju hästar som är det stora intresset och i skrivande stund är naturligtvis jubilaren i stallet och klappar om sina fyrfota vänner. Annie, jag hoppas du kommer ihåg att hästar bits fram, sparkas bak och är obekväma på mitten. Presenten är redan fixad och blev genom en gemensam familjesatsning en kamera. Vad hon skall ha den till? Plåta sina hästar förstås!

Vi kommer och tömmer dina kakfat i morgon så då får hästarna vila några timmar. Det är nämligen viktigt att fira födelsedagar. Du vet väl att statistiken visar att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst så kör hårt. Klura lite på den du! Stort grattis Annie!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *