Undrar om den här kuppen går hem?

tz3Upptäckte när jag var i Dublin att det saknades en smäcker kamera i fickan, en som liksom bara glider med utan att märkas. Och när den tanken väl är väckt reder jag mycket snabbt ut att en Panasonic Lumix TZ3 är precis vad som saknas. Nu är bara frågan hur jag ska lyckas kuppa in denna välbehövliga nya gadget i hemmet.

Den nuvarande lite större kameran är just nu utlånad till hustruns kära bror så därför smider jag en plan att låta honom ta över den för en billig penning. Därmed står vi helt utan kamera och vad vore då inte bättre än att införskaffa skönheten här bredvid. Mycket logik i detta resonemanget om ni frågar mig. Tror jag borde kunna få lite draghjälp av brodern.

4 Kommentarer

  1. motionären

    det finns två bröder som kan vara till din undsättning

  2. Det känns tryggt att veta, då kan det inte misslyckas. Fast jag tror nog det lilla livet är så svag för mig att jag ordnar det på egen hand >-)

  3. Tror Kerstin hellre vill ha en ny bil….he, he

  4. Du är såååå lustig. Jag anar ett egenintresse här men så kan det väl inte vara 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *