Födelsedagarna duggar tätt

HannaEllaEbba

Som bekant har vi efter hårt arbete begåvats med en rejäl skara barnbarn, närmare bestämt nio stycken. Det innebär förstås födelsedagar i parti och minut och i ett svagt ögonblick fick jag för mig att uppmärksamma de små liven på denna välbesökta blogg. Nu har jag slarvat lite så Hanna får sin plats i solen lite i efterskott medan Ella och Ebba ligger rätt i tiden. Från vänster till höger består denna ljuvliga treklöver av Hanna som blev 5 år i maj, Ella 7 år i lördags och till sist Ebba som idag blir 6 år.

Stort grattis på er brudar, ni är för härliga!

1 Kommentar.

  1. Dottern din

    Ingen dålig skara barnbarn!! Verkar som ni har fullt upp …Ses på lördag!! Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *