Ett måste i varje bättre hem

DilogboxÄnnu en gadget har passerat in över tröskeln till hemmet. Digital TV har ju som bekant funnits ett bra tag och i vårt enkla käll är det Boxer som gäller. Bekvämt och så slipper man ju tallriken på taket. Hittills har det ju varit lite opraktiskt med inspelningar men den knuten är nu löst med den vackra boxen Dilog DT-550 ni ser här. Hårddisk som rymmer cirka 90 timmars inspelning, dubbla mottagare så att man äntligen kan spela in en kanal medan man tittar på en annan och möjlighet att pausa direktsändningar. Kompletterat med den nya tjänsten Boxer Navigator har man tillgång till en utökad tablå som sträcker sig över 7 dagar och en massa andra finesser.

Works like a dream! (blev ju rena reklaminlägget det här, borde vara värt lite provision….)

2 Kommentarer

  1. Den och plattisen älskar varandra. Och jag tror hustrun börjat mjukna lite 😉

  2. Sixten

    Funkar bra ihop med nya TV:n? Eller har du lämnat tillbaka den för att inte störa husfriden. 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *