Småländsk sten kommer till nytta

Stranden 2007Ännu ett semesterprojekt kan strykas från listan, något försenat men det hör till. Strandkanten blev kraftigt misshandlad när Per drog fram men nu har den fräschats upp med gammal och ny småländsk ursten. Eftersom man tager vad jorden erbjuder kan man inte räkna med stenar i samma form och storlek utan det är ett pussel utan like. Vi är nöjda i alla fall och skall nu toppa det hela med ett antal kubik fin sand.

5 Kommentarer

 1. Motionären

  Jag är imponerad av ditt arbete, där behövs ingen stavgång. Istället får du kanske uppsöka svärdottern.

 2. Det känns som om jag skulle behöva konsultera all tillgänglig medicinsk kompetens X-S

 3. Mackan

  Var det inte du som nämnde nåt om i min blogg att jag hade för mycket energi? Jag måste nog säga det samma, ser bra ut det där!

 4. Nettanbus

  Mycket snyggt!
  Ser alltid bra ut med mycket sten.
  Var hittar man stenen?

 5. Det gick åt en hel del energi (och pilsner). Nettan, detta är Småland. Det är bara att köra ner spettet i marken så klongar det till. Skämt åsido, stenen du ser fanns till viss del när vi kom dit och resten har vi själva grävt/plockat upp. Annars finns det riktiga doningar att köpa, då får du sten av ungefär samma storlek och samma rundning. Men det är fusk (och mycket dyrare). Behöver du lite sten är det bara att komma ut, vi bjuder 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *