Back to work

GTSå var semestern slut. Det var den faktiskt redan i fredags men jag lyckades utverka två bonusdagar vilket får anses vara semesterns vinstlott. Dom extra två dagarna tror jag var de enda som bjöd på riktigt sommarväder denna semestern. Vädergubben på TV4, alla andra kanaler är just nu utslagna, påstod att det i morgon kommer in ett regnväder och även en del åska så då passar det ju bra att masa sig iväg till jobbet. Är just nu inne på sista Läckbergaren, ganska vältajmat och det kan jag tacka det usla vädret för.

Men det återstår en ljuvlig sommarkväll och den skall tas till vara. Semestern kommer att avslutas precis lika ståndsmässigt som den började, med en redig GT vid strandkanten.

Och nu är det bara ett år till nästa semester. Undrar om det finns något väder kvar då.

4 Kommentarer

  1. Mackan

    Välkommen tillbaka imorgon då!

  2. haha det var banne mig det finaste jag hört sen jag konfirmerade mig! skämt åsido (jag är självklart inte konfirmerad och hör söta saker från min make varje dag) – vill du ha fler klokheter kan du läsa på http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,1127711,00.html
    😀

  3. Läste några tänkvärda ord om hur man ska behålla lugnet, och inte dras med i stressen på jobbet, när man är tillbaka igen. Man ska bl a inte tänka “nu är det ett år kvar till nästa semester” utan snarare tänka “nu är det bara fem dagar kvar till en lång skön helg”… Å i ditt fall är det ju inte ens det, tre ynka dar!! 😉 Välkommen tebax 🙂

  4. Du är ju klok som en pudel Linda, här skall stressas av (h)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *