Partaj vid strandkanten – alias 60 bast – del 1

60 bastDet är födelsedagstider och den gamle håller på att fylla 60. Det fattas fortfarande en dag men det gäller att passa på så därför partajades det med barn, respektive och alla barnbarn redan på lördagen. Mot alla odds blev det uppehållsväder, tack alla högre makter för det, och festen kunde hållas utomhus. Med tanke på att vi var 21 glada festare så underlättade det högst väsentligt.

Som vanligt med detta gänget blev det ett kanontrevligt kalas. Det höggs in på en formidabel laxplatta och en även en lyxig exotisk planka lockade samt drycker i alla dess former. Jubilaren begåvades med en ny grill, alla tänkbara grilltillbehör, fina viner, semesterlektyr och vackra lineglas. Och ljuvliga blommor fyllde också huset denna dag. Mycket korrekt, stort tack till er alla!!!

En lite mer officell version av firandet väntar i morgon, något lugnare kan tänkas, men säkert lika trevlig. Men nu är det snart dags att kolla in avslutningen av British Open på 6:an.

4 Kommentarer

  1. Mattias Hultman

    Grattis, Björn! Du håller fanan högt! /M

  2. Jag bugar och tackar. Men det blir GT inomhus idag 😉

  3. Dottern

    Ja du far, det var ett höjdarkalas! Med tanke på de 11 “barnbarnen”, svärsöner, svärdöttrar samt två supergoa barn (he, he, he) blev det ett kanonpartay!! Massor av kramar från ett blött Skåne

  4. Visst var det kul, det blir nog fler gånger. Fast jag undrar om jag kände igen alla :’-D

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *