Den bästa målisen jag känner heter Jesper

MålisMilan Junior Camp har gått av stapeln och den som blev vald till bästa målvakt av 96:orna var JESPER!!! Jippiiie!!!

Grabben har i rakt nedstigande led mina gener i sig och har förvaltat dom på ett härligt sätt. Under min egen karriär, för ca 100 år sedan, kallades jag Osten. Ett påhitt av elaka polare som tyckte jag liknade en hålig ost när jag vaktade kassen. Men jag slängde mig i alla fall snyggt, åtminstone när det fanns brudar på läktaren. Och det gjorde det ofta.

Men Jeppe är en man för den stora världen. Han har lovat hämta mig i sin privatjet när han får sitt första kontrakt, helst med A.C. Milan, och jag tror honom. Gianluigi Buffon heter favoriten. Och sen drog han upp en gädda på drygt ett kilo tidigare i år. Vilken kille, vilka gener!

2 Kommentarer

  1. Jesper

    Hej farfar jag vill helst byta ut juventus mot: AC Milan (angel)

    ha det gött björnen 😉

  2. Det borde jag kunnat räkna ut. Men nu har jag bytt till Milan så nu kan du sova om nätterna igen 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *