Pasta Carbonara, vilken hit!

Jag kollar ju runt på en mängd matbloggar och vid ett besök hos Curious hade hon lagt ut ett recept på Pasta Carbonara. Eftersom min lagvigda och jag inte direkt kan kallas pastafreaks är vår erfarenhet inom detta område inte särskilt stor men detta kunde jag bara inte låta passera. Alltså var dagens måltid given och äras den som äras bör, här hittar ni Curious version. Och inte nog med att tjejen lägger ut läckra recept, hon är också en mästare på ett plåta maträtter.

När gumman och jag väl satte oss till bords, sent som vanligt, var vi som två utsvultna vargar. Av den delikata Carbonaran, som jag antar skulle räcka till fyra personer, fanns efter en dryg halvtimma inget kvar. Inte ens en ful kaja skulle finna det mödan värt att göra ett försök.

1 Kommentar.

  1. Kul att ni gillade pastan.

    Din snygga sida påminner mig var gång om att det är dags att göra något åt formen på min egen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *