På allmän begäran

GräsmattaEn av de vackra tjejerna på jobbet tror inte att jag lyckades sprida ut gödningen tillräckligt jämnt med handkraft och har begärt bildbevis. Jag är djupt chockad över denna misstro från den yngre generationen och måste därför visa upp hur det såg ut i går kväll. Inte perfekt men bättre än du trodde Teresia, eller hur?

Och med anledning av detta ämne vore det en stor ogärning att inte visa det häpnadsväckande resultatet hemma hos den misstänksamma unga damen, titta och njut. Hennes sambo misstänkte då att starka drycker kan ha bidragit till det högst unika resultatet, jag är nog böjd att hålla med. Känns skönt att vi fick rett ut detta 🙂

3 Kommentarer

  1. hehehe Asså, det här avgör ju saken… GT verkar inte påverka trädgårdspysslet negativt… vi får helt enkelt reda ut vad Teresia släckte törsten med så man inte gör samma misstag, eller så får man hålla sig till GT för att vara på den säkra sidan 😀

  2. Det är en märklig dryck denna GT, kan inte annat än hålla med. Inte nog med att gödningen blir jämnt uspridd bara genom att kasta lite till höger och vänster, den gör ju att det är så otroligt vansinnigt kul under tiden det pågår (h)

  3. photoshop!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *