Efter regn kommer solsken – och semester!

Solnedgång i juliSå blev det då äntligen semester. Eftersom jag i likhet med alla tidigare år inte lyckades bli klar med det som var planerat så blev det kvarsittning i år också. Två dagar denna gången men det är redan förträngt efter en kvällssittning på bryggan. Läppjande på en bamse ‘ni vet vad’ låg jag och beskådade naturens skådespel och ett snapshot ser ni här ovan. En mycket korrekt kväll.

Förutom diverse lagom stora sysslor på kåken är tanken att ligga i hängmattan och läsa, dra en gädda och bara njuta i största allmänhet. Fast det underlättar ju förstås om vädergudarna är på gott humör men det skall nog gå bra ändå. Tips på semesterlektyr? Kolla in notiserna till höger om ni delar min semestersmak. Matboken går inte av för hackor och någon skapelse därifrån lär komma att presenteras här. Och kanske en smaskig anrättning på en nyfångad gädda.

Måste sluta nu, glaset är tomt…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *