Har ni haft svårt att hitta hit?

När ni kan läsa detta är allt i sin ordning igen. Det är nämligen så här, och nu måste det bli lite tekniska floskler, att jag har flyttat websiten och bloggen till en Unixplattform vilket tvingade fram en uppdatering av DNS (Bittan, för din info så är DNS datorernas telefonkatalog) men det är inget som märks på annat sätt än att det varit lite tufft för er att hitta hit. Men nu är ju allt bra igen, kul va? Med handen på en flarra Bombay svär jag på att det inte ska hända igen. 

Och varför gjorde jag nu det då? Jo, jag kan nu utnyttja lite mer funktioner i bloggen men vad det innebär får framtiden utvisa. Nog med teknik, nu återgår vi till biffstek och GT och andra livsuppehållande viktigheter. Midsommar lurar runt hörnet, say no more…

2 Kommentarer

  1. Bittan

    “Du känner igen lössen på gången” – Tack för information om DNS. Styr nu kosan mot “regnkusten”. Blir nog en lugn midsommar – Lennart har använt spriten till att desinficera ett insektsbett på foten. Kan visserligen nyttjas både ut- och invärtes, men i dessa tider !!, f-n vet om inte blodförgiftning hade varit att föredra. Önskar dig och kära syster en avkopplande och trivsam helg…och Du! akta dig för att bli stungen av ngn insekt! Må väl, Bittan

  2. Hi, hi, så min lilla knorr gick inte spårlöst förbi. Tycker att du allvarligt skall överväga om Lennart har alla hästarna hemma. Sprit på foten!!!??? Kanske skulle du fira hos oss i stället, dylika helgerån händer inte här.

    Ha en trevlig midsommar själv. Vi skall försöka reda oss utan dig och eftersom jag hittade en ny snaps som heter Kallsupen skall det nog gå. Skall försöka få i din syster några droppar, blir inte lätt men kan bli kul 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *