Tänkte ni ville veta…

Vilken fredagkväll! Färdig på jobbet, ett snabbt stopp i stambutiken och sedan full fart mot Tävelsås. In med varorna i kylen, greppa två kalla Carlsberg, på med badbrallorna och sen direkt ner till strandkanten. En halvtaskig termometer visade att ytvattnet höll ca 25 grader, gissningsvis var det ett par tre grader kallare på botten. Tack och lov för det. Ölen försvann förstås snabbt men eftersom det nu är dags för GT nummer ett så är inte det något problem.

Jag vill ha det här vädret jämt!!!

3 Kommentarer

  1. Låter helt underbart! 🙂 Satt för en stund sen på balkongen och drömde om hur härligt det ska bli med morrondopp i Helgasjön. Smita ner, doppa sig och sen tillbaka och äta frukost. Underbart!! En annan som inte har sjötomt kanske skulle skaffa en slags linbana från terassen rakt ner i plurret. *funderar* 😉

  2. Och det kommer att bli lika skönt som du föreställer dig, behövs ingen linbana. Lägg till det ett kvällsdopp och sen ett glas rött när du beskådar solnedgången från ert stora soldäck. Själv väljer jag som bekant något annat att smutta på men effekten är densamma 🙂

  3. Mackan

    Låter som en härlig vana!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *