Planteringsdags igen

Nyinköpta plantorJa, då var det dags att plocka fram lilla spaden igen och be till högre makter att det inte är något stort i vägen den här gången. Tveksamt om jag överlever en stenrackare till. Vi fick tips om ett fräscht ställe i Ör när man som vi är ute efter träd, buskar och annat som växer i jorden. Kosan styrdes alltså dit och det var väl värt trippen, ett besök kan verkligen rekommenderas. Det mesta som hade med blomster och blad att göra fanns där så bilen fylldes snabbt till brädden. En del av skörden kan ni se här och om jag inte är helt fel ute, vilket jag tyvärr brukar vara, så tror jag att ni i tur och ordning kan se häggmispel, gullregn, fläder och en mycket fin järnek. Utöver detta fick Kerstin ihop lite diverse växter, caprifol var nog den enda som jag tyckte lät bekant.

Flädern har jag lite egna planer för, jag lär återkomma i detta högst delikata ämne.

3 Kommentarer

  1. hehe oki, men då vet jag vem som ska blanda drinkarna på inflyttningsfesten 😉

  2. Kan man hyra in dig när det är dags för att anlägga trädgård? Du verkar ju lösa det mesta och vi behöver verkligen ALL hjälp vi kan få 😉

  3. He, he, dom gröna fingrarna tillhör hustrun. Jag är bara en enkel assistent men jag blandar goda GT 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *