Äkta pojkglädje

Jespers firreEfter många tålmodiga försök under många långa år satt den äntligen på kroken. En prydlig gädda på 1,1 kg halades in av Jesper och den glädjen som utstrålade vid strandkanten i Tävelsås var härlig att uppleva.

Medan farfar gick och plockade ihop grejor inför den stundande båtfärden hördes ett vrål över nejden, ingen inom en mils radie kan ha undgått detta. Jag trodde först att någon gjort sig illa men det var precis tvärtom, tack och lov.

Nu ligger den i köket och väntar på att få sig en omgång med kniven. Kan tänka mig att den fisken kommer att smaka gott, blir kanske en present till mor på Mors Dag, vem vet.

2 Kommentarer

  1. Malin

    Mamman hoppas i så fall att fisken är rensad… 😉

  2. Mamman kan var helt lugn, hon skall t.o.m. få smaka på den om några timmar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *