The old holemaker strikes again

Jobbig stenTillbaka i vardagen och chefen Kerstin ville ha några nya rosor planterade. Ett trivialt uppdrag tyckte assistenten, två hål tar inte många minuter att gräva. Första hålet gick som en dans men där ros nummer två skulle stå fanns en kvarleva från istiden. En bumling som  tog en halvtimma att få upp samtidigt som pulsen närmade sig 200 och den nyduschade kroppen var ett minne blott. F-n vet hur det gick till men upp kom den och genast visste Kerstin att den blir en utmärkt dekoration i trädgården. Och som synes hade hon inte helt fel.

Pulsen är nu åter normal, det tackar jag högre makter för. Reservplanen var att använda bumlingen som gravsten, det var inte långt borta kan meddelas.

1 Kommentar.

  1. He he! Det är något visst med kvinnors sinnlighet och deras kapacitet att förvandla vad som helst – ja, till och med en ursmåländsk stenjävel – till prydnad…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *