Sista natten med gänget

Sista natten med gängetSå var det dags att säga adjö till Taipei och kollegerna som stannar ett tag till. Sista natten med gänget inkluderade också kunden som bjöd på en överdådig middag, tio personer vid bordet men mat för tjugo, allt precis som vanligt. Ikväll äntras flighten som tar mig till Cph via Bangkok. Om vi inte trillar ner någonstans borde jag vara hemma i Växjö vid lunch på fredag, drygt 20 timmar senare. Puhhh!

En sista liten GT blev det förstås på Zorros, något annat var ju inte att vänta. De glada pojkarna ni ser här intill när vi tar den sista drinken är nyanlände Niklas till vänster och därefter Mattias och Dennis. Och så lilla jag förstås. Banditen Dennis har döpt mig till Sparven, antydande att jag äter små portioner. Men jag dricker mer GT än grabben, det kan ni vara säkra på. En dubbel Bombay med Tonic och is, helt oslagbart!!!

Detta är det sista blogginlägget från Taipei. Dock förväntar jag mig att Niklas och Dennis fyller sina bloggar den tiden dom är kvar i denna underbara stad. Hej då Taipei!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *