Man borde kanske ha munskydd?

VespatjejInnan vi åkte till Taipei fick vi lite goda råd från de lärda. Ett löd så här: “Hyr absolut inte motorcykel eller moped!! Gör inte det!!” Efter att ha varit här några dagar förstår jag precis. Unga som gamla sitter på dessa maskiner och far fram som jaktpiloter, kryssande mellan taxibilar, bussar och fotgängare. Verkar inte som luften man drar i sig är så nyttig heller, åtminstone tycker inte tjejen på bilden det. Men ciggisar eller stadsluft kan inte vara farligare än att flänga fram i trafiken som dom gör. Hur f-n vågar dom?  Själv utnyttjar vi taxi. En 15 minuters resa kostar ungefär lika mycket som framkörningen hemma. Schysst prissättning må man säga!

Vill ni veta lite mer om vårt spännande liv i Taipei så kolla in kollegan Dennis nystartade blogg.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *