Vardag i Taipei

Har inte blivit något vidare nöjesliv eller shopping så här långt, mest jobb och det är ju faktiskt därför vi är här. Hoppas det kan bli lite på nöjeskontot i helgen som kan vara värt att rapportera om. Ett besök på Zorros Bar lyckades vi dock klämma in igår kväll efter en rejält lång dag på kontoret. GT blev det förstås, what else?

Är ni intresserade av lite lokala nyheter kan jag rekommendera Taipei Times som hänger på hotelldörren varje morgon. Och vädret vill ni förstås inte missa.

5 Kommentarer

 1. Elize

  Vädret är ju ganska imponerande Björn men ingenting slår väl 10 plusgrader lite solglimtar och en j-la massa regnskurar? (h) Följer din blogg och ser fram emot helgens nöjesrapport. Har du testat shoppingen?

 2. Ingen shopping så här långt. Jag nämnde dock för din mor att det finns hur många kläd- och skobutiker och alla andra butiker som helst. Skulle jag aldrig gjort, hon skickade sin storlek direkt. Skämt åsido, jag skall nog hitta något till henne och få tid till lite kul i helgen. Rapport kommer i vanlig ordning.

 3. Mackan

  Känner jag dig rätt så blev det väl mer än en GT, eller? 🙂

 4. Dig lurar man nog inte så lätt. Blev faktiskt två, den första dubbel i vanlig ordning.

 5. Bittan

  Vet inte om jag ska vara avundsjuk – men ngt däråt är det. Den gamla tron – att lärare har det bra – är för länge sedan förlegad,(har övertagits av andra yrkesgrupper – ingen nämd, ingen glömd). Nåväl, unnar dig sol, värme och upplevelser. Ha det så himla gott svåger och var rädd om dig, så hörs vi. Kram Bittan

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *