So far so good…

jumbobagageDå var vi på plats i Taipei, 20 timmar efter att vi lämnade Växjö. Jumbo med Thai från Kastrup med destination Bangkok där det blev byte för att komma till Taipei. Det har ju blinkat förbi lite reklam i dumburken från Thai med dessa undersköna leende flygvärdinnor så förväntningarna var högt ställda. Det vackra stämde men dom var inte mycket gladare än SAS flygvärdinnor. En illusion fattigare således. Mina glada respolare Dennis och Mattias inväntar transporten till hotellet. Lite kaosartat var det innan vi kom iväg men ett organiserat kaos. Temp = 27 grader.

Nu tar vi oss en välbehövlig siesta och förbereder oss för en middag med kunden ikväll. Kunden bjuder, det är tydligen en Taiwanesisk sed att ta ut gästerna på middag den dagen dom dyker upp och vem vill förstöra en sådan sed. Det börjar bra det här…

3 Kommentarer

  1. Mackan

    20h, phhuuu ingen dålig resa 🙂 Ta det nu lungt och drick inte för många gin o tonics 😉

  2. Ett mycket gott råd men några sådana garantier kan tyvärr inte lämnas X-S

  3. Dennis

    oförskämt pigga och snygga de pojkarna är!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *