Golf på Österlen

laxNyss hemkommen från en långweekend i Lilla VikÖsterlen med golfspel på två fina banor. Natursceneriet var helt bedårande med Stenshuvud och vackra Östersjön som en kuliss var man än befann sig. Okay då, inte i baren men överallt annars. Vän av ordning undrar naturligtvis vad den vackra laxen här intill har med detta att göra och svaret är Bosse. Han är nämligen inte bara golfare utan också en mästare i köket och borde kunna få anställning i vilket trestjärnigt kök som helst. Han trollade fram laxen som förrätt och följde upp det hela med en oxfilé ackompanjerad av ljuvlig murkelsås. Det var bara hur underbart gott och korrekt som helst!

Golfen då? Vi lirade bästboll/sämstboll de två första dagarna och avslutade med en skin på Valborgsmässoafton. Låt mig bara ödmjukt sammanfatta det hela med att det blev ett icke föraktligt tillskott i lilla börsen. Gladast var nog ändå Leif som passade på att putsa till sitt hcp så till den milda grad att den gamle banditen nu åter är bäst i det här pojkgänget

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *