Golfsäsongen inledd

Så var årets första runda avklarad. Fyra vältrimmade herrar (överåriga och småfeta gubbar skulle nog hustrun säga) tog sig nästan runt Växjö Golfklubb. Orken räckte dock bara i sexton hål, f-n vet om den inte tog slut efter nio men det hade varit för skamligt att kliva av redan då.

Rundan började bra vilket ingav förhoppningar inför den kommande säsongen. Men sedan blev det som vanligt och ganska hyfsade slag varvades med något som inte existerar i någon nutida instruktionsbok. Men vi hade kul, vilket ju är huvudsaken, och som alltid körde vi matchspel i detta glada gäng. Dock uteblev intäkterna denna gång men det är smällar man får ta.

På lördag drar gänget iväg på en långhelg till Lilla VikÖsterlen för en tredagars vistelse med bara golf, mat och dryck. Inte omöjligt att det kan dyka upp några bilder därifrån om dom av någon underlig anledning blir presentabla (kan dock inte garanteras).

4 Kommentarer

  1. Bittan

    Skönt att du är “tillbaka”…var lite orolig att du blivit hinduist och indisk guru…med tanke på kastmärket i pannan. Låter härligt med vårens första golfrunda…lycka till i Lilla Vik. Kram Bittan

  2. Bittan, din omtanke värmer ett gammalt hjärta. Kastmärket är borta, han däruppe har sett till att klumpighet kompenseras med gott läkkött.

  3. Alltså, med tanke på det smått galna vårvädret de senaste veckorna så kan man väl knappast kalla detta en speciellt tidig premiär???

  4. Du har så rätt, sent vaknade den lille syndaren i år. Men jag får skylla på vårdoppet i sjugradigt vatten, kroppstemperaturen har inte nått normalvärde förrän nu.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *